Highasakite ekstrakonsert // USF Verftet - Utsolgt!

Highasakite ekstrakonsert // USF Verftet - Utsolgt! Folder

(Saturday) November 19, 2016 - 19:00

USF Verftet - Georgernes Verft 12 (Map)

656 people attended

Report event

DESCRIPTION

EKSTRAKONSERT LØRDAG 19. NOVEMBER!

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis.

Før den tid slapp bandet i januar singelen «Someone Who´ll Get It» til like strålende mottakelse. Det var ikke bare her hjemme i Norge folk bet seg merke i det nye materialet, singelen hadde også premiere på blant annet BBC1 i Storbritannia og Triple J i Australia, mens musikkvideoen hadde premiere på selveste Vogue. Online (stream) var det The Fader som sto for premieren.

Siden den gang har singelen nådd gullstatus og en førsteplass på radiolistene her til lands, mens den ved siden av overnevnte radioer også har blitt listet på blant annet dansk P3 og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» vokste seg forøvrig til å bli en av Triple J sine mest spilte låter over en lang periode.

Singelen ble fulgt opp av andresingelen Golden Ticket, også denne gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3, i tillegg til nok en playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland, blant annet. Andresingelen, som førstesingelen, gikk dessuten helt til topps på den offisielle norsk radiolisten.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London.

Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Det er med stor glede vi nå kan annonsere at Highasakite begir seg ut på en norsk høstturné fra oktober, da i Hammerfest, Gjøvik, Vinstra, Trondheim, Volda, Ålesund, Tromsø, Bodø, Kristiansand, Stavanger, Sogndal og Bergen.

Før den norske turnéen reiser Highasakite ut på en 18 konserter lang turné i utlandet, nærmere bestemt 10 konserter i USA og 8 konserter rundt om i Europa. Samtlige datoer og spillesteder ligger oppe på www.highasakite.no

Datoer og byer er som følger:
22.sept Hammerfest – Arktisk Kultursenter
23.sept Gjøvik – Studenthuset
24.sept Vinstra – Rudi Gard
14.okt Trondheim – Samfundet
20.okt Volda – Rokken
21.okt Ålesund – Terminalen
03.nov Tromsø – Driv
04.nov Bodø – Sinus
11.nov Kristiansand – Kick
12.nov Stavanger – Konserthuset
17.nov Sogndal – Meieriet
18.nov Bergen – USF Verfet
19.nov - Bergen - USF Verftet
18. mars Oslo - Spektrum

Billetter i salg fra og med onsdag 24.august kl 09.00

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/event/508691

(Saturday) November 19, 2016

Highasakite ekstrakonsert // USF Verftet - Utsolgt!

USF Verftet Georgernes Verft 12 Bergen, Norway

Suggestion of event:

Warm Coats & Smiles Pajama Par...

Warm Coats & Smiles Pajama Party - Clothing and Toy Drive
The Wormhole

See all information