Aladdin og Hans Magiske Europa Flyktningturné 2016-17

Aladdin og Hans Magiske Europa Flyktningturné 2016-17 Folder

(Tuesday) November 15, 2016 - 20:00

DNS - Engen 1 (Map)

18 people attended

Report event

DESCRIPTION

Åsleik Engmark og Jon Rørmark er på plass på Lille scene fra 15-19. november med sitt lekne og musikalske eventyr om Aladdin på flukt.

Aladdin flykter til Europa sammen med sin kone Jasmin og den magiske lampen. På veien treffer de både velvillige hjelpere, opportunistiske smuglere og innvandringsfiendtlige europeere. Forestillingen rommer mange stemmer og instrumenter, og er blitt en blanding av historiefortelling, fysisk teater, dukketeater og standup. Underveis fremfører duoen en lang rekke låter.

Duoen Åsleik & Jon lager primært musikalsk scenekunst med humor som fortellergrep. De siste femten årene har de to stått bak en rekke produksjoner i ulike roller, blant annet regi og komponist på den prisvinnende filmen Knerten; manus/regi og musikk på Grand Prix-musikalen Lenge Leve Livet (Oslo Nye Teater); manus/utøver og komponist i den komiske operaen Kveiteprinsen på Latter. Som duo har de blant annet turnert med improviserte standup-konserten Musikalsk Reisning og i tillegg har de sitt eget jazzfunk humor band

«Aladdin og Hans Magiske Europa Flyktningturné 2016-17» hadde urpremiere på Edinburgh Festival Fringe i august, og er nå oversatt til norsk.

Upretensiøst, vittig, velment og empatisk om flyktningkrisen skrev
Aftenposten da forestillingen nylig ble vist på Det Andre Teatret i Oslo.

Torsdag 17. november spilles forestillingen på engelsk på DNS.

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/search/?keyword=aladdin+dns&camefrom=Client_DNS_Home_aladdinoghansmagiskeeuropaflyktningturn%C3%A92016-17&brand=no_dns

(Tuesday) November 15, 2016

Aladdin og Hans Magiske Europa Flyktningturné 2016-17

DNS Engen 1 Bergen, Norway

Suggestion of event:

ABODE Halloween Special Tomor...

ABODE Halloween Special  Tomorrow // 75 Tickets Left
Switch Southampton

See all information