Skalkeskjul // Knuds Garage

Skalkeskjul // Knuds Garage Folder

(Friday) November 04, 2016 - 21:00

Knuds Garage - Munkegade 5 (Map)

24 people attended

Report event

DESCRIPTION

SKALKESKJUL, vores lokale Stjerner tjekke ind i dagligstuen og vil sende os et smut tilbage til 90'ernes britpop, blandet med dansk syre.

Det nye album - Motivet Ukendt er 10 sange skrevet i løbet af Skalkeskjuls første leveår. Det er frustrationer, drømme, kærlighed og angst, der forløses af fem i et fortættet fællesskab. Skalkeskjul har indspillet albummet i løbet af 14 dage. De flyttede ind i TAPF studiet, drak, røg, festede, sov for lidt og indspillede i samarbejde med Peter Sloth (Fribytterdrømme). Deres virkeligheds upolerede udtryk er fastholdt, også i efterbehandlingen, som Rune Rask (Suspekt) har stået for.

Fra ideen om et band opstod til debutalbummet manifesterer sig er der gået under to år. På den tid har Mahaffy lært sig at skrive sange og spille guitar. Ingen af delene har han prøvet før, da han i januar 2015, 18 år gammel, sidder på et værtshus i Kolding sammen med sin ven Magnus Søgaard og tænker ”hvor svært kan det være”.

I løbet af en måned har de to fået et par akkorder i fingrene og smider demoen Nattekompas på soundcloud. Alexander samler et band og booker en tur på baggrund af det ene soundcloud track.

På kort tid opnår Skalkeskjul at spille udsolgte koncerter og stå på scenen sammen med Folkeklubben, Fribytterdrømme og Nikolaj Nørlund. I sensommeren sidste år udgiver de EP’en Hopladi og Gemmeleg og indtager toppen af P3 Barometeret med singlen Danser Videre. Denne sommer har de spillet bl.a. i Lille Vega, på Jellinge Festival, New Note Festival og til Cph Psych fest.

https://www.facebook.com/skalkeskjulband/?fref=ts
......................................................................................................

Lad håret hænge, find din blomsterede kjole frem, hop i de fodformede og tjek ind i dagligstuen 4 Nov.

Gratis entré
PEACE!

(Friday) November 04, 2016

Skalkeskjul // Knuds Garage

Knuds Garage Munkegade 5 Kolding, Denmark

Suggestion of event:

Heinz Rudolf Kunze - Einstimmi...

Heinz Rudolf Kunze - Einstimmig
Stadthalle Niebüll

See all information

Suggestion of event:

Synergy 2017 tour (Tønder)

Synergy 2017 tour (Tønder)
Hagges Musik Pub

See all information

Suggestion of event:

Pagan John em Bauru, no Jack M...

Pagan John em Bauru, no Jack Music Pub
Jack Music Pub

See all information