Utsålt: Radiohead | Ericsson Globe

Utsålt: Radiohead | Ericsson Globe Folder

(Friday) June 09, 2017 - 19:00

Stockholm Live - Globentorget 2 (Map)

2.486 people attended

Report event

DESCRIPTION

*** Konserten är slutsåld ***
---------------------------------------------------------------------------
Notera att biljetterna är personliga - se villkor längre ner
---------------------------------------------------------------------------

Vi har väntat länge. Nästan för länge. Men nu är det äntligen dags för Radioheads första konsert i Sverige sedan 2003. Den 9 juni kommer ett av vår tids mest inflytelserika och hyllade band att ta emot sina svenska fans i Ericsson Globe Arena.

Den resa som inleddes 1993 med debutalbumet ”Pablo Honey” har fört både bandet och deras fans längre än någon hade kunnat ana. Med varenda release har bandet utmanat såväl sig själva som deras publik och via mästerverk som ”OK Computer”, ”Kid A” och ”In Rainbows” har bandet konstant fortsatt att utvecklats. När vi nu ser tillbaka på Radioheads imponerande diskografi är det tydligt att de alltid har legat minst två steg före oss andra. Därmed har de även format hur vi ser på både modern musik och artisteri.

I maj 2016 släppte Radiohead, efter mer än fem års tystnad, deras senaste album ”A Moon Shaped Pool”. Med ”A Moon Shaped Pool” bevisade bandet att de mer än 30 år in i karriären fortfarande har fantastiska överraskning och nya visioner kvar att strö över oss. ”A Moon Shaped Pool” hyllades med all rätt av både kritiker och fans då albumet släpptes, och det gick rakt in som etta på den brittiska albumlistan.

Vi har väntat, vi har längtat och vi har drömt om den här dagen - Radiohead återvänder till Sverige!

VILLKOR:
Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare och att fans inte betalar ett högre pris för sina biljetter.

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Namnet kan inte ändras efter att bokningen har gått igenom. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter.

Den besökare vars namn står på biljetterna måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde nekas. Det finns inga undantag till denna regel.
Om du ska boka mer än en biljett måste samtliga biljettinnehavare komma samtidigt till konserten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde

Inga återbetalningar görs.

Tickets available on: http://www.axs.com/se/events/327342/radiohead-tickets?skin=sga2

(Friday) June 09, 2017

Utsålt: Radiohead | Ericsson Globe

Stockholm Live Globentorget 2 Stockholm, Sweden

Suggestion of event:

Life In Color D.C./Baltimore -...

Life In Color D.C./Baltimore - #LICdmv
Prince George's Stadium

See all information