Gospel Karácsony Nyíregyháza - Dexter Walker & Zion Movement

Gospel Karácsony Nyíregyháza - Dexter Walker & Zion Movement Folder

(Thursday) December 15, 2016 - 19:00

Nyíregyháza Evangélikus Templom - (Map)

5 people attended

Report event

DESCRIPTION

Dexter Walker és a Zion Movement egy energikus és fegyelmezett vallási kórus és eltökélt szándékuk, hogy a kórus műfaját visszahozzák, felvonultatva egy széles skálájú Gospel repertoárt a régebbiektől egészen a legújabbakig.

A több mint fél milliós Youtube videónézettségükkel szerves részei a missziónak, és lehetővé vált, hogy 2014-ben egy nemzetközi turnén vehessenek részt, Romániában, Magyarországon, Svájcban és Olaszországban.

2015-ben a Zion Movement 3. lemezfelvétele zajlott, Percy Bady Grammy díjas producer segédletével.

Az első kislemez erről az albumról a 'God's Got Me ', mely egész nemzetekre volt nagy hatással.

2011-ben jelent meg a formáció második önálló albuma, 'Move II: Bring the Choir back 'címmel.

A lemez olyan Gospel ikonok előtt tiszteleg mint Bishop Walter Hawkins ( 'Until I found the Lord' ) és a Gospel királynője Albertina Walker ( ' Spread the word ' ).

2012-ben megynyerték a Verizon ' How sweet the sound ' elnevezésű nemzeti kórusversenyét.

A fődíj egy lemezszerződés volt az eOne/Light Records-nál és egy válogatás albumot adtak ki ' Greater than before ' címmel.

Ez a lemez 3 elismerést is kapott: jelölték a 2014-es Stella Díjra 'kortárs kórus' kategóriában, megnyerte a Chicago Music Award ' a 2014-es 'év legjobb kortárs kórusa ' díját valamint jelölést kapott a 2014-es Dove Awards ' az év tradicionális Gospel lemeze ' díjára.

Az eOne kiadónál készült albumról elismeréssel nyilatkoztak a szakma nagyjai is, többek közt Donald Lawrence és Clark Sister. Az elismerés elsősorban a kórustagok káprázatos hangját és a változatos és átszellemült előadásmódot illeti.

2005-ben, megalakulásuk második évfordulóját a Zion Movement egy 2300 -as létszámot vonzó koncerttel ünnepelte mely egyben az első élő felvételük is lett Michael Weatherspoon jóvoltából.

A felvételek 2007-ben értek véget és azév júniusában adta ki azokat a Found Sound Music kiadó.

A kampányuk mottója: ' Hozzuk vissza a Kórus műfajt!

Sion, angolul ' Zion ' Isten jeruzsálemi lakhelye ( 9:11 Zsoltár ). A ' Movement ' = mozgalom egy aktív, hatalmas ellenálási megmozdulást jelent, melynek egy konkrét kitűzött célja van. A definíció szerint tehát a Zion Movement a megváltott emberek aktív gyülekezetét jelenti melyben Isten lakozik és amely a zenén keresztül a világ ellenségei ellen irányul, Krisztus vezérlésével.
Isten ihlette, és a Szent Lélek által vezérelve, az imák, a böjt és hit által alátámasztva a Zion Movementet Min. Dexter D. Walker alapított 2003 májusában, a nagyapja pincéjében.
Isteni szándék által vezérelve a Zion Movement missziója a 'norma' visszautasítása és a lelkészség zárt köréből való kilépés.
A közösségnek olyan kiválóságokkal volt szerencséje egy szinpadon állni mint Albertina Walker & the Caravans, Dr. Bobby Jones, Shirley Caesar, a chicagoi templomi kórus, Walter Hawkins püspök, Dewayne Woods, Dottie Peoples, Ricky Dillard, New Direction, LaShun Pace, Donald Lawrence, Angie Spivey, Clark Sisters, Charles G. Hayes & The Warriors, Darius Brooks, Pastor Marvin Sapp, Evelyn Turrentine-Agee, Byron Cage, Vashawn Mitchell, The Singletons és Tye Tribett.

A chicagoi Zion Movement az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb formáció az országban. A Chicago Music Awards díjátadón 'legjobb új előadó ' és ' legjobb Gospel előadó' kategóriában is jelölést kaptak ( 2007-ben és 2008-ban ).
A Rhythm of Gospel Award gálán pedig ' az év közösségi Gospel kórusa ' és 'év előadója' kategóriában kaptak jelölést ( 2009-ben és 2010-ben ).
Az amerikai Szív Egyesület kórusversenyén elnyerték a legjobb kórusnak járó díjat ( 2010 ) , a chicagoi Music Awards-on pedig ' legjobb Gospel előadó ' kategóriában nyertek ( 2011 ) . A chicagoi Gospel Jubilee Award-on a ' legjobb élő Gospel előadás ' valamint ' legjobb Gospel kórus ' kategóriában vihették el az első díjat ( 2011 ).
A Texas Gospel Music Excellence díjátadón ' az év kórusa' és ' az év CD projektje ' díjat nyerték el ( 2011 ).
A dél-floridai Gospel díjkiosztón az ' év kórusása ' díjra, a Stella Díjkiosztón pedig az ' év Tradicionális kórusa ' díjra jelölték őket.
A Zion Movement Min. Dexter Walker vezetésével egész biztosan egy nem megszokott Istentiszteletbe röpíti a nézőközönséget.

Tickets available on: http://gag.jegy.hu/

(Thursday) December 15, 2016

Gospel Karácsony Nyíregyháza - Dexter Walker & Zion Movement

Nyíregyháza Evangélikus Templom Nyíregyháza, Hungary

Suggestion of event:

Dr. Buda László Nyíregyház...

Dr. Buda László Nyíregyházán! Mit üzen a lelked
Nyíregyháza Kodály terem

See all information

Suggestion of event:

Fellépés

Fellépés
Aquaticum Debrecen

See all information

Suggestion of event:

Taking Back Sunday

Taking Back Sunday
Luxor Köln

See all information