Dør nr 13, Burning Velvet og Anders Knudsen + DJ

Dør nr 13, Burning Velvet og Anders Knudsen + DJ Folder

(Saturday) December 03, 2016 - 20:00

Maskinen - Dronningholmsvej 74A (Map)

20 people attended

Report event

DESCRIPTION

Dør nr 13 blander frit dyster postpunk med snerrende dansksproget rock og rul og fængende guitarpop. Fra desperate støjudladninger til følsomme ballader. Som en B-films horrorversion af et Østtysk schlager orkester. Tindrende. Mørkt. Beskidt og forførende.

Bandet vandt DR's musikkonkurrence karrierekanonen i år. Tidligere vindere er bla. Katinka, The Minds of 99, Marie Key, Magtens Korridorer.

De startede i 2013 og har siden foråret 2015 fungeret som fuldblodssekstet bestående af medlemmer fra bl.a. The Blue Van, The Delanies og Hymns from Nineveh. Gruppens første udspil som sekstet, singlen Fuglen og vejen , udkom på 7 vinyl februar 2016. Særligt B-siden ”E45” har roteret heftigt på P6. Til januar deltager de i det udsolgte 'P6 beat rocker koncerthuset'.

”En dragende og højenergisk virkelighedsflugt, der byder på fin lyrik og et tidssvarende lydbillede” (Nicoline Steen Andersen, GAFFA)
”Jeg synes det er rigtig fedt. Det lyder fedt. Jeg er på. Lydbilledet er kanon og alt kører. Det er meget meget skønt.” (Mikael Simpson, P6BEAT)

Medlemmer: Lasse Storm - sang / Nicholas Aagaard Knudsen - bas / Per Mølgaard Jørgensen - trommer / Nikolaj Paakjær - tangenter / Jesper Hoff-Clausen – guitar / Anders Aagaard Knudsen –guitar

Facebook: https://www.facebook.com/dornr13/?ref=page_internal
Bandcamp: https://dornr13.bandcamp.com/album/langt-ude-nu-epAnders Knudsen, bandets guitarist og tidligere frontfigur i Delanies i London, udgav den 6. maj i år albummet Cloudwalker, som er fortællingen om fortabt kærlighed, liv og død, misbrug og refleksion over menneskeheden, som vi kender den. Musikalsk byder pladen på elementer fra irsk og mellemøstlig musiktradition til psykedelisk, country, folk og sågar også Disney inspirerede temaer. Og selvom lyrikken svæver mellem det glade, det mørke, og det melankolske, hælder Cloudwalker stadig til den mere positive/upbeat side. Cloudwalker blev indspillet i Berlin over ni dage i samarbejde med den engelske producer Robbie Moore (The Mores, Florence and the Machine).

Han spiller sange fra sine to soloalbums, samt helt nye sange, til en sjælden akustisk performance, fremført kun med sang og guitar.

Soundcloud: https://soundcloud.com/anders-knudsen-852934019/monkey-on-my-back


Burning Velvet er den lokale sangskriver Nicolai W. Schmith. Genren er americana, med kærlighed til melodi, originale tekster og rå lyd.
Igennem de seneste år har Nicolai markeret sig som en af de mest spændende singer/songwritere på den danske alt. country scene. Og som stor fan af americana musik, alternativ folk, country og bluegrass, giver Burning Velvet her sin egen version af bluegrass genren Slowgrass, som vokser i det svage lys, hvor mørket begynder.

Han bakkes op af Ricki Hogaard på elektronik og støj og Maria Thornval på kor.

Bandcamp: https://burningvelvetdk.bandcamp.com/

DJ Soulskoldet fyrer op under dansegulvet efter koncerterne.

Bemærk at der er tre koncerter, så musikken starter ved 21-tiden.

Entre: 60 kr. for gæster og 40 kr. for medlemmer

Bar: Øl fra 10 kr. og drinks fra 25 kr

(Saturday) December 03, 2016

Dør nr 13, Burning Velvet og Anders Knudsen + DJ

Maskinen Dronningholmsvej 74A Svendborg, Denmark

Suggestion of event:

LILOU in Kiel // AlteMu

LILOU in Kiel // AlteMu
Alte Mu

See all information

Suggestion of event:

Tourist at RBC

Tourist at RBC
RBC

See all information