MR Akusztik a Müpából - Fran Palermo

MR Akusztik a Müpából - Fran Palermo Folder

(Wednesday) January 25, 2017 - 20:00

Müpa Budapest - Komor Marcell utca 1. (Map)

32 people attended

Report event

DESCRIPTION

A Fran Palermo zenéje az izgalmas változások és az állandó teljesség egysége. Rock, folk, indie hangulatokból fúvósokkal, gitárral, billentyűvel és megfelelő ritmussal olyat főznek, amit nem lehet nem szeretni. Igazi táncolós zenét játszanak, amelyet a Müpában speciális bársonyfoteles verzióra formálnak - de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne a fotelok árnyékában rock & roll a lábunkban.
A csapatot a Párizsi udvarban tartott próbáin fedezte fel az utca embere. Első stúdiófelvételükkel, az Arizonával 2011 végén jelentkeztek, aztán a Museum of Clouds (2012) és Natural Cash (2013) című kislemezek következtek. 2013-ban alkotói szünetet tartottak, majd ennek eredményeképpen elkészítették a Sun in Splendour című harmadik kislemezüket. A tropic-jungle-rock hangulatú EP a Fran Palermo 2015 májusában megjelent első, self titled nagylemezének előfutára volt.
Azóta bemutatkoztak minden jelentősebb hazai fesztiválon, letették névjegyét a szakmában. Pontosan egy évvel debütáló nagylemezük után jelent meg Razzle Dazzle című albumuk, mely az eddiginél is sokszínűbb, változatosabb dalokat tartalmaz.
„Soha meg sem fordult a fejemben, hogy a barátaimmal mi valaha is koncertet adunk majd a Müpában. Amikor nemrégiben megtudtuk, a hír nagyon beindította fantáziánkat. Megpróbáljuk a legtöbbet kihozni dalainkból; azt szeretnénk, hogy sokkal jobban szólaljanak meg, mint a felvételeken és mint bármelyik eddigi koncertünkön” (Henri)

Tickets available on: https://www.mupa.hu/program/fran-palermo-2017-01-25_20-00-fesztivalszinhaz?utm_source=facebook&utm_medium=event&utm_content=jegylink&utm_campaign=fran_palermo_2017_01_25_20_00

(Wednesday) January 25, 2017

MR Akusztik a Müpából - Fran Palermo

Müpa Budapest Komor Marcell utca 1. Budapest, Hungary

Suggestion of event:

Tesco Disco // Pécs

Tesco Disco // Pécs
Pécsi Est Café

See all information

Suggestion of event:

Hooligans koncert - Pécsvára...

Hooligans koncert - Pécsvárad
Pécsvárad, Baranya, Hungria

See all information

Suggestion of event:

SÁB 3 DIC: Fiesta Ramona en e...

SÁB 3 DIC: Fiesta Ramona en el Salón Pueyrredón
Salon Pueyrredon

See all information