Marcus & Martinus / Isac Elliot / Voldsløkka

Marcus & Martinus / Isac Elliot / Voldsløkka Folder

(Sunday) July 02, 2017 - 14:00

Voldsløkka idrettspark - Stavangergata (Map)

710 people attended

Report event

DESCRIPTION

OSLO SOMMERTID på Voldsløkka, Oslo.

// MARCUS & MARTINUS //
Marcus & Martinus spiller sin største konsert noensinne på Oslo Sommertid!

Etter å ha solgt ut arenaer som Oslo Spektrum og Globen flere ganger, annonserer nå Marcus & Martinus sin største konsert noensinne. Den 2. Juli 2017 er de headliner på det nye arrangementet, Oslo Sommertid, på Voldsløkka i Oslo. De vil spille en hel konsert i full lengde. Tenåringsidolene er det første av flere band som blir lansert til det nye arrangementet.

Tenåringsidolene Marcus & Martinus sang seg inn i alles hjerter da de i en alder av ti år vant MGPjr med låten To dråper vann”. Siden den gang har tvillingparet fra Trofors oppnådd en eventyrlig suksess og bygd opp en enorm fanskare som er få forunt. 12. november spilte de to utsolgte konserter i Oslo Spektrum og ble hyllet av anmeldere og fans.

I en alder av 14 år har de turnert Norge på kryss og tvers, toppet hitlistene med låter som ”Elektrisk”, ”Girls” og” Heartbeat” og deres nyeste album Together gikk helt til topps på albumlista i både Sverige og Norge. De har vært nominert til flere Spellemannpriser og gitt ut en bok om livshistorien deres. De har allerede erobret Skandinavia og i vinter fyller de Globen i Stockholm to ganger. Billettene ble revet bort på rekordtid.

// ISAC ELLIOT //
Isac Elliot fikk sitt store gjennombrudd i Skandinavia med låten «New Way Home», en låt som ble den femte mest strømmede låten i Finland gjennom tidene. Siden debuten har den finske sjarmøren sluppet to album, fullsatt Oslo Spektrum to ganger, varmet opp for One Direction og blitt kåret til “MTV Finnish artist of the year” to år på rad. “Dream Big”, dokumentaren om den finske superstjernen, har blitt sett av nærmere én million mennesker.

2. juli står Isac Elliot på scenen på Oslo Sommertid på Voldsløkka. Her skal han dele scene med Marcus & Martinus, noe han ser fram til: ”Jeg klarer nesten ikke vente til å spille på Norges største konsertarena med Marcus & Martinus. Dette blir den store konserten i sommer”, sier Isac Elliot. Han lover også noen overraskelser. ”Jeg har vært i studio en stund nå og har noen overraskelser på lur til de som kommer på konserten”, avslutter han,


// OSLO SOMMERTID //
Oslo Sommertid er et nytt arrangement hvor én artist definerer den musikalske retningen gjennom dagen. Det vil bli første gang det arrangeres konserter på Voldsløkka. Området er stort nok til at Oslo og Norge kan komme på turnélisten til de største artistene som er, og scenen holder stor internasjonal målestokk. Byråd for kultur, idrett og frivillighet i Oslo, Rina Mariann Hansen, er veldig begeistret.

- Det er viktig at musikkbyen Oslo har muligheter til å rigge til i en europeisk målestokk, for de helt store opplevelsene. Når byen er attraktiv også for de aller største internasjonale artistene, er det bra for folk i Oslo og for alle som besøker oss. Vi har oppfinnsomme kulturnæringsaktører, med gode ideer til hvordan vi kan få mer ut av parker og idrettsanlegg, sier hun.

Det er arrangørbyrået Friction AS som arrangerer Oslo Sommertid. De har lang erfaring med lignende arrangement som konserter med Justin Bieber, Green Day, Bon Jovi, Robbie Williams og Prince.

- Kulturbydelen Sagene er et naturlig sted for landets største konsertarena. Kommunikasjonen med byråden, bymiljøetaten, kommunen og Sagene IF har vært eksemplarisk. Fremoverlent og målrettet hele veien. Nå gleder vi oss til videre godt samarbeid fremover, sier Peer Osmundsvaag i Friction AS

- Jeg er glad for samarbeidet mellom konsertarrangør, kommune, den lokale idretten og nærmiljøet om flerbruk og utvikling av Voldsløkka kulturarena. Og Sagene er jo midt i byen – da blir det gå- og sykkelavstand, slik skal det være når Oslo blir den grønneste hovedstaden, avslutter byråd Rina Mariann Hansen.

Flere artister til Oslo Sommertid vil lansert senere.

Program for dagen vil bli annonsert så snart det er klart.

Klokken 14:00 vil det åpnes et område på Voldsløkka. NB! Konsertene starter senere.

Det vil kun være ståplasser tilgjengelig på dette arrrangementet.

Mer Info: http://www.oslosommertid.no/

// PRAKTISK INFORMASJON - Oslo Sommertid //

Nettsiden www.oslosommertid.no vil bli oppdatert fortløpende med informasjon om arrangementet. Oslo Sommertid arrangeres av Friction AS som er en av landets største konsertarrangører. De har lang erfaring med å arrangere store konserter og har spisskompetanse på tilretteleggelse for en yngre demografi.

Sikkerhet
Oslo Sommertid tar barnas sikkerhet på alvor. Det vil være profesjonelle aktører på plass med ansvar for sikkerhet. Det vil også være helsepersonell til stede under hele arrangementet. Vi anbefaler allikevel at alle under 13 år kommer i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett. Vi deler ut gratis ørepropper til alle som måtte ønske det.

Tilgjengelighet
Arrangementet vil være tilgjengelig for alle i samtlige soner. For kjøp av rullestor- og ledsagerplasser ta kontakt med Ticketmaster Norge på 815 33 133.

Mat & drikke
På området vil det bli være et utvalg av matboder med variert mat og drikke i ulike prisklasser. Det vil også være vegetarmat og glutenfrie alternativer til salgs.

Hvordan komme seg til Voldsløkka
Det er mange måter å komme seg til Voldsløkka på med kollektivtransport:
Buss 37 og 54 / Buss stopp: Bjølsen eller Badebakken
Buss 34 til / Buss stopp: Voldsløkka
T-bane / Stoppene Nydalen, Tåsen, Ullevål og Storo

Det vil ikke være mulighet for parkering rundt området.

Skulle det være ytterligere spørsmål nøl ikke med å ta kontakt med oss på [email protected]

Tickets available on: http://bit.ly/2giGc7F

(Sunday) July 02, 2017

Marcus & Martinus / Isac Elliot / Voldsløkka

Voldsløkka idrettspark Stavangergata Oslo, Norway

Suggestion of event:

Internasjonalen 05. Aug: Lit O...

Internasjonalen 05. Aug: Lit Oslo x Purpurrpurple
Internasjonalen

See all information

Suggestion of event:

Battles (US) // Vulkan Arena 2...

Battles (US) // Vulkan Arena 22. september
Vulkan Arena

See all information

Suggestion of event:

Nora Presenterer: Lotionboyz

Nora Presenterer: Lotionboyz
Internasjonalen

See all information

Suggestion of event:

Corvus Corax live in Leipzig

Corvus Corax live in Leipzig
WERK2-Kulturfabrik

See all information