Clearwaters - a tribute to John Fogerty // Terminalen

Clearwaters - a tribute to John Fogerty // Terminalen Folder

(Saturday) February 25, 2017 - 20:00

Terminalen Byscene - Keiser Wilhelmsgate 6 (Map)

10 people attended

Report event

DESCRIPTION

Opplev Clearwaters gjøre en tribute til John Fogerty og Creedence på Terminalen lørdag 25. februar.

Vi husker alle den fenomenale musikken til Creedence Clearwater Revival på hitlistene på syttitallet. Musikken er like levende den dag i dag. Dette takket være bandets frontfigur, John Fogerty som fremdeles gir ut plater og turnerer.

Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998. Da som et sideprosjekt til Gluntan. Fredagene spilte bandet som Clearwaters, ”Born on the bayou”, lørdagene ble bl.a. ”La oss leve for hverandre” spilt - som Gluntan. I hver sin ende av musikkskalaen, kan en trygt si!

I 2011 skilte Gluntan og Clearwaters lag. Gluntan fortsatte med ny besetning. Fra da av har det bare vært rock fra Clearwaters! Bandet fikk ny vokalist fra februar 2015 – Gil Edwards. Gil har virket som artist i vel 30 år, og ble først kjent i Norge som bassisten til Marius Müller i bandet ”Små hender”. Siden har Gil turnert som trubadur ut fra hans bosted på Sunnmøre. Han har også gitt ut 2 album.

Gil vokste opp i Oregon, hvor han raskt ble interessert i musikken i USA på syttitallet. Også CCR. Han har spilt på samme festival som broren til John Fogerty, Tom Fogerty. Han har jamma med musikere fra Canned Heat. Spencer Davies har han også spilt med ved en anledning. En rutinert sanger og musiker som får bandet til å låte veldig autentisk. Selv mener han at han ser ut som en julenisse – men han ser mer ut som ZZ Top goes CCR! Gil bor i dag i Skodje v/Ålesund hvor han og kona har pussa opp et gammelt skolehus. Til daglig har han eget skomakerverksted i Spjelkavik. Skomakeren som ikke bare ble ved sin lest.

På gitar finner vi Arild Moe - en rutinert musiker fra Verdal som tidligere har spilt i i 4 år i Clearwaters, som nå er tilbake i bandet. En utrolig god gitarist. Dagfinn og trommeslageren Tor Gunnar Stokke har spilt sammen i 20 år i Gluntan og Clearwaters.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20

Pris: 299,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/1895-clearwaters-a-tribute-to-john-fogerty-terminalen

Tickets available on: https://tikkio.com/tickets/1895-clearwaters-a-tribute-to-john-fogerty-terminalen

(Saturday) February 25, 2017

Clearwaters - a tribute to John Fogerty // Terminalen

Terminalen Byscene Keiser Wilhelmsgate 6 Ålesund, Norway