Venter På Far @Portalen

Venter På Far @Portalen Folder

(Friday) March 10, 2017 - 20:00

Portalen - Portalen 1 (Map)

0 people attended

Report event

DESCRIPTION

ANNE DORTE MICHELSEN • GITTE NAUR • JULIE MICHELSEN • CÆCILIA GLODE

Efter devisen: ”Som vor husmor sang dem” har VENTER PÅ FAR samlet de bedste sange fra den måske stærkeste periode i dansk sangskrivnings historie:1935-45.

Det er sange fra sporvognenes og paraplyernes tid. Fra dengang en rigtig dame aldrig kunne drømme om at gå på gaden uden hat og handsker, og en rigtig sang var fuld af pep og poesi – og havde forandringens vind i ryggen.

I showet/teaterkoncerten vil VENTER PÅ FAR generobre disse sublime sange, pudse dem af og synge dem med al den punch, pep og kærlighed de fortjener. Showet/teaterkoncerten er en hyldest til årtiets store kvindelige, musikalske pionerer, først og fremmest komponist, pianist og sanger Karen Jønsson, men også Liva Weel, Bodil Kjer, Marguerite Viby, Elga Olga og Hannah Bjarnhof. Kvinder, der med stor kraft og overbevisning, banede vejen i en ellers mandsdomineret branche.

Scenen er sat i en poetisk kulisse af regn over Nørrebrogade, blinkende neonskilte, våde vejbaner, oplyste sporvogne, sorte paraplyer og klimtende cyklister. Det er storbyen fra før vi fik bil, og kvinderne fra før vi fik løbesko.

I dette univers af mild melankoli og rank fremtidsoptimisme møder vi en ny og mere elegant version af de syngende suffragetter fra VENTER PÅ FAR. Med deres ukuelige perlehumør, høje energi og en lillebitte tåre, der falder, folder gruppen musikken ud i gennemarbejdede arrangementer, der efterlader sangenes kerne intakt, samtidigt med at de tilfører VENTER PÅ FAR’s egen musikalske karakter og kendetegn. Alt sammen akkompagneret af gruppens faste bagmand; musiker og producer Jens Nørremølle.

Tickets available on: http://www.portalen.dk/?event=venter-pa-far

(Friday) March 10, 2017

Venter På Far @Portalen

Portalen Portalen 1 Greve, Denmark

Suggestion of event:

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af...

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet
Ringsted Kongrescenter

See all information

Suggestion of event:

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af...

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet
Grønnegades Kaserne Kulturcen...

See all information

Suggestion of event:

La Disco Theque

La Disco Theque
Complex

See all information