Bokbad med Åsne Seierstad og Harald Eia // Terminalen

Bokbad med Åsne Seierstad og Harald Eia // Terminalen Folder

(Thursday) March 09, 2017 - 20:00

Terminalen Byscene - Keiser Wilhelmsgate 6 (Map)

35 people attended

Report event

DESCRIPTION

Ikke bare er hun en New York Times- bestselgende forfatter, hun har en av vår tids sterkeste journalistiske penner. I et eksklusivt møte med en annen gigant, humorist og programleder Harald Eia, snakker Åsne Seierstad om sin siste bok To søstre på Terminalen torsdag 9. mars.

Hvordan kunne to velintegrerte, skoleflinke norske jenter ende opp som IS-bruder i Syria?

To søstre
Historien om to ungjenter fra Bærum som reiser til Syria og en desperat far som forsøker å finne dem. En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to tenåringsjentene, Ayan og Leila, hjem til vanlig tid. Senere på kvelden kommer sjokkmeldingen: De er på vei til Syria. På jakt etter døtrene tar faren seg inn i det borgerkrigsherjede landet, en reise som skal føre ham inn i områder kontrollert av Den islamske staten (IS).

Dette er bare starten. I To søstre går Åsne Seierstad, den bestselgende og kritikerroste forfatteren av Bokhandleren i Kabul og En av oss, løs på et av de viktigste og mest kompliserte spørsmål i vår tid. Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom oppvokst i Vesten? Hva førte de to søstrene fra Kolsås til Kalifatet? Hvem er Ayan og Leila?

Som få andre makter Åsne Seierstad å komme tett på personene hun skriver om. To søstre er både historien om jentene som dro, et land i krig og om en familie som splintres. Det er også en fortelling om oss, i Norge i dag.

I tillegg til å fortelle historien om søstrene og faren sin desperate kamp for å finne dem, vil Seierstad og Eia se nærmere på hvorfor muslimsk ungdom oppvokst i Vesten blir radikalisert.

Dørene åpner kl 20
Showstart ca kl 21
ID: 18

Pris: 299,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/1920-bokbad-med-asne-seierstad-og-harald-eia-terminalen

Tickets available on: https://tikkio.com/tickets/1920-bokbad-med-asne-seierstad-og-harald-eia-terminalen

(Thursday) March 09, 2017

Bokbad med Åsne Seierstad og Harald Eia // Terminalen

Terminalen Byscene Keiser Wilhelmsgate 6 Ålesund, Norway

Suggestion of event:

RÜFÜS Full Bloom Tour: Newc...

RÜFÜS  Full Bloom Tour: Newcastle
The Wests Group

See all information