Marte Wulff

Marte Wulff Folder

(Thursday) February 23, 2017 - 20:00

Bølgen Kulturhus - Sanden 2 (Map)

1 people attended

Report event

DESCRIPTION

Marte Wulff

2016 markerer Marte Wulff sitt 10-års jubileum som artist, og feirer det med norgesturné. Samtidig befester hun sin posisjon som en av Norges mest troverdige tekstforfattere og formidlere. Marte Wulff er en Spellemanns-nominert artist, komponist og tekstforfatter fra Kristiansand, bosatt i Oslo.

Etter sin siste soloutgivelse, der Marte Wulff gikk bort fra bandkonseptet for å utvide sin musikalske og kunstneriske horisont og spesialskrev all musikken til innspilling med fullt symfoniorkester, har hun nå rendyrket en særegen og direkte visepop. Singlene «Herje Fritt», «Gå Mæ Vill» og «Si det Sånn» har allerede blitt godt mottatt. Albumet «Marte Wulff» ble sluppet 23. september på Propeller Recordings.

Med «Marte Wulff» har hun gått inn for å lage et klassisk popalbum av høy kunstnerisk kvalitet - tidløst, tilgjengelig og fengende, umiskjennelig Wulffsk i uttrykket, og med stor tekstlig substans. Tekster som tar tak i tunge temaer på en poetisk, direkte og leken måte står i sentrum. Ut fra tekstene og musikken lyser et tydelig ønske om å formidle og å treffe mennesker der de er i sine liv.

- Jeg synger på dialekt fordi jeg søker direkthet og ikke ønsker å skjule meg bak noe. Kunst skal få gjøre litt vondt av og til, det kan det etter min mening komme mye godt ut av. For meg handler musikk først og fremst om å nå inn. Da føles det mest naturlig å skrive og synge på norsk, som jo unektelig er det språket jeg behersker best, forteller Wulff.

Facebook: https://www.facebook.com/martewulff
Instagram: https://www.instagram.com/martewulff
Youtube: https://www.youtube.com/user/definitelyrecords
Spotify: https://play.spotify.com/artist/1cOFg9afBh6ZUBmtSSozd6

Anbefales hvis du liker: pop, folke musikk

Arrangør: Bølgen Kulturhus

Tickets available on: http://www.bolgenkulturhus.no/event/?event=45236

(Thursday) February 23, 2017

Marte Wulff

Bølgen Kulturhus Sanden 2 Larvik, Norway

Suggestion of event:

Quinta 08/12 banda PAGAN JOHN ...

Quinta 08/12 banda PAGAN JOHN no PUB!
Dunluce Irish Pub

See all information