Countdown 2016 LIVE

Countdown 2016 LIVE Folder

(Friday) December 23, 2016 - 20:00

Podium Victorie - Breedstraat 33 (Map)

103 people attended

Report event

DESCRIPTION

Countdown 2016 LIVE in Alkmaar! Een heuse all star band gevormd door talloze bekende professionele Alkmaarse muzikanten zal een avondvullend programma verzorgen met het beste uit de welbekende Top 2000: van ABBA tot Toto, van Queen tot Prince en van Eagles tot Beatles.

Wie er in de band zitten? Dat is nogal een lijst om op te sommen. De leiding is in handen van Pim Kamp, de toetsenist die gewerkt heeft met o.a. Ellen ten Damme, Candy Dulfer, Gers Pardoel, Alain Clark, Do en Waylon. Hij zwaait de scepter over een vijftienkoppig gezelschap - (sessie-)muzikanten die ook weer allerlei bekende collega's (Henk Poort, Danny de Munk), tv-programma's als The Voice Of Holland, Theatershow Jeans en ook musicals zoals Elisabeth en Titanic op hun cv hebben staan.

De 'basisband', aangevuld met blazersectie, brengt een breed repertoire van Top2000 nummers, uitgevoerd met zes bekende zangers en zangeressen uit Alkmaar en omstreken. Zowel op muzikaal als op sociaal vlak wordt dit een feest der herkenning waar je bij moet zijn.

De organisatie en presentatie van dit live spektakel is in handen van Steef Nijman die onder andere met zijn StapperJam/StapperLive een zeer groot netwerk aan muzikanten heeft opgebouwd.

Tip: er zijn een beperkt aantal groepstickets beschikbaar, 5 tickets voor €40. Omgerekend slechts €8 per persoon in plaats van €10 per persoon!

Tickets available on: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=114114&point_of_sale_id=1398

(Friday) December 23, 2016

Countdown 2016 LIVE

Podium Victorie Breedstraat 33 Alkmaar, Netherlands

Suggestion of event:

Avec Le Soleil Sortant De Sa B...

Avec Le Soleil Sortant De Sa Bouche in Paradiso, kleine zaal
Paradiso Amsterdam

See all information

Suggestion of event:

Mysteryland 2016

Mysteryland 2016
Mysteryland

See all information