Be Massive Label X-Mas Jay Lumen Metha Mira Dave Wincent

Be Massive Label X-Mas  Jay Lumen  Metha  Mira  Dave Wincent Folder

(Friday) December 23, 2016 - 23:00

Corvin Club - Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. (Map)

122 people attended

Report event

DESCRIPTION

Be Massive LABEL X-MAS: JAY LUMEN

Stílus:
techno, minimal-funk, tech-funk, és minden amit szeretünk :)

Támogatók: FUNZINE | SEE YOU THERE, Adidas, KORG

Nagyterem fellépők:
Jay Lumen (Drumcode / Footwork / Octopus)
Metha (Be Massive)
Dave Wincent ( Amazing Records, Dark Face, BeMassive Records)
Mira Joo (BeMassive Records)
Somazed (BeMassive Records)

line up:
23:00 Somazed
00:00 Mira joo
01:00 Jay Lumen
03:00 Metha
04:30 Dave Wincent

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Corvin room by MadCity:
Gra3o
HiBoo
Woody Woodpekker
thedunaj
++++ Szegedi Timi live vocal


Corvin Bár
Kick Drum! w Peat Noise at Corvin Bar ☆.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼


Helyszín / Venue: Corvin Club (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest)
Kezdés / Start: 23:00
Vége / End: 06.00
Belépő / Admission: 1000 HUF
18+

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 23:00
Jegyelővétel nincs / Tickets not available in advance
Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid
Jegyek kaphatóak online / Buy Tickets Online!

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

JAY LUMEN
(Drumcode / Footwork / Octopus)

JAY LUMEN
Az egyetlen hazai DJ/producerünk, aki igényes elektronikus zenét prezentálva állhat tízezrek előtt szerte a világon. Szerzeményei a világ legelismertebb kiadóinál látnak napvilágot.
Egy Ausztrál rádió Műsorvezetője élő adásban, egyenesen az underground elektronikuszene diadalának nevezték egyik dalát. Ahogy fogalmazott: „A minőségi elektronika és egy fiatal tálentum, le tudta győzni a milliós médiagépezet által támogatott populáris előadókat. Végre megnyíltak a fülek és a szívek, ezt pedig Jay Lumennek köszönhetjük.”
Számos falat tört már át elsőként, melyről mindenki azt hitte lehetetlen egy magyar ember számára. Elsőként jelent meg a Global Undergroundnál, a Cadenzánál és szerzeményei mellett már szinte az összes az elektronikuszenében jelentős kiadó letette a voksát (Drumcode, Off Recordings, Great Stuff, 100% Pure, Octopus stb.) és a világon szinte minden elismert DJ játssza a zenéit.

Nem csoda, hiszen Jay nem kis eredményekkel büszkélkedhet!
Ő volt az első hazai producer, akinek szerzői albumáról minden dal toplistás lett. Ez egy lemezről 11 dal, ami nemzetközileg is egyedülálló. Az elmúlt esztendőkben, megszakítás nélkül minden megjelent dala – kb. 30 - Top10-es, ebből több No1. nóta, néha több is egy időben.

A hazai nagy rendezvények mellett világhírű, legendás klubokban is megfordul. Felsorolni is nehéz: Thaiföld, Peru, Kolumbia, Franciaország, Spanyolország - és persze Ibiza - Monaco, Finnország, Németország, Kanada, Oroszország, Dél-Korea, Egyiptom, Dubai, Arab Emirátusok, Hollandia, Svájc, Csehország, Anglia, Olaszország, Horvátország, Franciaország, Szlovénia, Szerbia, Brazília, Luxembourg. Turnézott az USA-ban, Ausztráliában, Indiában. Első hazai DJ-énk, aki Kolumbiában turnézhatott Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéján. Első magyar, aki színpadra léphetett a monumentális mexikói Soul Tech Fesztiválon (nappal 12 ezer ember előtt), a torontói Space Ibiza Fesztiválon, Miamiban a Spaceben, a berlini Tresorban, az ibizai Privilege-ben. Stílusán belül első Kínában, Ausztráliában, a bulgáriai Yalta klubban, Indiában. 2013 évben– Atlantisz kivételével - minden kontinensen megfordult!
Sok időt fordít arra, hogy a hazai fellépéseinek is eleget tegyen és igyekszik megtartani az egyensúlyt a külföldi és a magyar fellépések között. A legnagyobb rendezvényeken itthon is az egyik legnagyobb névnek számít. Bátran kijelenthető, hogy Jay Lumen napjaink nemzetközileg is egyik legnagyobb tehetsége az új generációból, aki rendre bizonyítja, hogy minőségi elektronikus zenével is elérhető az igazi, akár a világsiker. Sokan állítják, hogy ő az, aki meg tudta szeretni a minőségi elektronikus zenét a szélesebb rétegekkel is, így közelebb hozva azt, az egyéb zenei műfajokat kedvelő közönséghez is.
Jay Lumentől nem szokatlan, hogy jó példát mutatva, elsőként ér el egy újabb mérföldkőhöz, így igazán stílszerű, hogy Ő lett a '2013-as év Underground DJ-je' kishazánkban (MLE), ebben az újonnan indult kategóriában elsőként. A fentieket olvasva, igazán megérdemli, mi is gratulálunk Neki!

www.facebook.com/JayLumenMusic
www.youtube.com/JayLumenTV
www.soundcloud.com/jay-lumen-official


▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

MadCity
A Szegedi Timi, HiBoo, Woody és Gra3o által alkotott négyes Budapest egyik feltörekvő formációja, amely hosszú távon hozhat új színt a minőségi 4/4-et kedvelők életébe. Ez a friss és lendületes csapat ösztönös érzékkel alkot meg egy egész estét átölelő zenei ívet, olyat, amellyel akaratlanul is felidéződik a régmúlt feledhetetlen klubhangulata. Négy egyéniség, nem várt precizitás, baráti összhang és egy dögös női hang.
A csapat dinamizmusát és törekvéseit tükrözi, hogy a bulik mellett rendszeres online techno rádióadásukkal is gondoskodnak a műkedvelők péntek estéiről. A több, mint egy éve futó MadCity Podcast is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért november óta az adás a live-stream-mel együtt már a Corvin Cafe-ból jelentkezik.

https://www.mixcloud.com/madcitypromo/

Hasznos Linkek:
https://www.facebook.com/BeMassiveBudapest
https://www.facebook.com/methaDJ
http://soundcloud.com/metha

Tickets available on: https://www.residentadvisor.net/event.aspx?894515

(Friday) December 23, 2016

Be Massive Label X-Mas Jay Lumen Metha Mira Dave Wincent

Corvin Club Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. Budapest, Hungary

Suggestion of event:

Hiperkarma EP-bemutató » Sze...

Hiperkarma EP-bemutató » Szekszárdi Est Café
Szekszárdi Est Café

See all information

Suggestion of event:

Zorán Turné 2016 - Dunaújv...

Zorán Turné 2016 - Dunaújváros
Dózsa Mozicentrum

See all information