Szédülés! Péterfy Bori & Love Band + Jónás Vera duó a TEKÁban

Szédülés! Péterfy Bori & Love Band + Jónás Vera duó a TEKÁban Folder

(Tuesday) December 27, 2016 - 21:00

TEKA - Rákóczi u. 2. (Map)

158 people attended

Report event

DESCRIPTION

GYERE TE SZÉDÜLÉS!

2016 őszén idei új albumát, a Szédülést viszi turnéra Péterfy Bori énekesnő-színésznő zenekara. A minden eddiginél hangosabb, bátrabb és változatosabb Bori-lemez az új tagsággal működő Love Band első közös munkája. A tavaly csatlakozott Nagy István gitáros-énekes és Gáspár Gergely dobos mellett további új alkalmi közreműködőkkel bővült Bori csapata erre az albumra: Nemes András (a Pluto és a Biorobot dalszerző-énekese) és a Love Band állandó szövegírói, Tariska Szabolcs és Lovasi András mellett a nyolcvanas évek nagyszerű Trabant zenekarának szövegírója és szellemi motorja, Vető János is írt egy dalt. Az első szám duettjében pedig a budapesti Fran Palermo zenekar dalszerző-énekese, Henri Gonzo énekel Dühös Maxról és a néma lányról.

Viszont ez az első olyan Love Band-album, amelyre a dalok többségének szövegét Bori írta. A borítót Stark Attila tervezte, a borítón szereplő kép viszont a nemzetközi hírű fiatal fotóművész, Borsi Flóra műve. A dalok szerzője és zenei producere Tövisházi Ambrus. És hogy milyen lett a Szédülés hangulata? Rózsaszín macik továbbra sem szerepelnek a Bori-dalokban. Világvégéről, szakításról, légiós harcosról, egy általunk kitalált dizájner-drogról, tombolásról és elásott szeretőkről szól az új lemez, amelynek A oldalán lendületes popszámok sorakoznak, a B-oldal pedig a torz mesék dalai.

01 Dühös Max és a Néma Lány feat. Henri Gonzo
02 Szédülés
03 Tombol a világ
04 Szép halott
05 Párnacsata
06 A légiós
07 Domino
08 Üvegcipő
09 Kincstelen Andrea
10 Mrs. Hannibal
11 Az én szerelmem


Jónás Vera / Fenyvesi Márton duó
https://www.facebook.com/verajonasmusic/

Jónás Vera dalainak stílusmeghatározása személyes könnyűzene, amellyel koncertjein magával ragadja a közönséget: a hol táncolnivaló, máskor megnyugató dallamokon, valamint a szövegeken keresztül szinte belelátunk a színpadon lévő frontember lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége színpadi jelenlétében is sugárzik a közönség felé, akik nem is tudják kivonni magukat bűvköréből a koncert után még hosszú ideig. Fenyvesi Mártonnal hosszú évek óta zenélnek együtt, a dalok egy részét is közösen írják. Marci pszichedelikus-elszállós gitármenetei további izgalmakat visznek a koncertekbe.Jjegyek elővételben megvásárolhatók a Technika Házában.

H,K,SZ 12:00-16:00-IG
CS,P 12:00-24:00-IG
1800 ft.

(Tuesday) December 27, 2016

Szédülés! Péterfy Bori & Love Band + Jónás Vera duó a TEKÁban

TEKA Rákóczi u. 2. Kecskemét, Hungary

Suggestion of event:

Anna and the Barbies - Kiskunf...

Anna and the Barbies - Kiskunfélegyháza, Rocktár
Rocktár Kiskunfélegyháza

See all information

Suggestion of event:

Rúzsa Magdi - Kiskunhalas

Rúzsa Magdi - Kiskunhalas
Kiskunhalas, Bács-Kiskun, Hun...

See all information

Suggestion of event:

Kárpátia Koncert

Kárpátia Koncert
Kecskemét, Bács-Kiskun, Hung...

See all information

Suggestion of event:

Aerosmith & Bon Jovi // Bon Jo...

Aerosmith & Bon Jovi // Bon Jovens // UK Music Hall (411 Sul)
UK Music Hall

See all information