Poesiparken: Karin Boye

Poesiparken: Karin Boye Folder

(Thursday) March 23, 2017 - 19:00

Bølgen Kulturhus - Sanden 2 (Map)

0 people attended

Report event

DESCRIPTION

Vidunderlig vakkert , skrev Aftenposten. Torgets stemme og Sevågs pianospill får Karin Boyes dikt til å gløde. I dette kritikerroste og prisbelønte prosjektet formidles musikk bortenfor sjangere i et sjeldent levende samspill.

Benedicte Torget og Øystein Sevåg har brukt fire år på å nå inn til kjernen av diktene til en av Sveriges største poeter. De har med følsomhet gått inn i hvert dikts univers og gitt hvert enkelt et eget musikalsk rom der tonene ledsager ordene slik at noe nytt stemningsfullt oppstår. Det er som å gå på oppdagelsesferd i noe som er både velkjent og fremmed. Benedicte Torgets vakre, distinkte stemme betoner hvert ord krystallklart og følsomt, mens musikkens melodiske skjønnhet gir ordene forsterket betydning.

Her er elementer av så vel pop som av jazz og barokk. Sangene veksler fra det lavmælte og inderlige til det storslagne og lekende. Musikken oppleves aldri som kulisse for ordene, men heller som en vel integrert del av helheten. Det er noe vidunderlig vakkert, spenningsfullt og tilfredsstillende å oppleve en så vellykket forening av poesi og musikk. – Svein Andersen (Aftenposten)

På scenen:
Benedicte Torget – vokal

Øystein Sevåg – piano

Strykekvartett:
Nils Thore Røsth – fiolin
Marius Nåvik – fiolin
Bendik Foss – bratsj
Hilde Skomedal – cello

Hjemmeside: www.benedicte.no

Tickets available on: http://www.bolgenkulturhus.no/event/poesiparken-karin-boye/

(Thursday) March 23, 2017

Poesiparken: Karin Boye

Bølgen Kulturhus Sanden 2 Larvik, Norway

Suggestion of event:

Dumbfoundead We Might Die Tour...

Dumbfoundead We Might Die Tour w/ Year Of The Ox - Vancouver
Alexander Gastown

See all information