Comedy Zoo On Tour @Portalen

Comedy Zoo On Tour @Portalen Folder

(Wednesday) April 26, 2017 - 20:00

Portalen - Portalen 1 (Map)

1 people attended

Report event

DESCRIPTION

ANDERS GRAU, MIKKEL RASK OG JONAS MOGENSEN

April måneds Comedy ZOO On Tour byder på tre af tidens sjoveste komikere af yngre skuffe, alle tre prisbelønnet for deres talent. Anders Grau, Mikkel Rask og Jonas Mogensen repræsenterer hver sin unikke stil inden for stand-up genren, alligevel opdager man hurtigt en sammenhæng, for de er i den grad på bølgelængde. I deres materiale udforsker og udfordrer de alle tre det at være menneske, og stiller spørgsmålstegn ved hvorfor vi handler, som vi gør. Det bliver en forrygende sjov aften med masser af jokes, som vi alle kan grine genkendende til.

Anders Grau fik i 2013 tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedy-scenen. Blandt andet med sit første stand-up show “Bekymringsfabler” fra 2015 og som sidekick til Linda P i “Det Alt For Store/Korte Linda P Show” i 2015. Han dannede i 2016 værtspar med Martin Høgsted i P3-programmet Selskabet og kunne også opleves i selskab med Niels Hausgaard som ankermand i TV2s sketchshow Grand Danois. Han har senest kunnet opleves som vært for årets sjoveste velgørenhedsshow Comedy Aid, igen i selskab med Martin Høgsted, der også har kunnet ses på både TV2 og TV2 Zulu.

Mikkel Rask er regerende Danmarksmester i stand-up. Det er der en grund til. Han har opbygget et imponerende renommé som knivskarp komiker siden sin tv-debut ved Zulu Comedy Galla. Han var i efteråret 2016 aktuel som sidekick på Det Sene Show med Christian Fuhlendorff på TV3, men stand-up er stadig hans hovedfokus og helt store passion. Det kommer man til at mærke her, hvor han byder på et vanvittigt sjovt sæt, tætpakket med punchlines!

Jonas Mogensen er født nordjyde men opvokset i det Århusianske comedy-miljø. Han blev for alvor kendt, da han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2015 og har siden kunnet opleves som opvarmer på Ruben Søltofts seneste tour og på Comedy ZOO On Tour i foråret 2016. Qua sin opvækst er han “intenst jysk” på scenen og leverer sit materiale i en meget ærlig og underspillet stil, der også kan beskrives som historiefortælling med indbyggede punchlines.

April udgaven af Comedy ZOO On Tour bliver en enestående mulighed for at opleve de tre fremadstormende komikere i ét show. Der er tale om nogle af fremtidens allerstørste navne.

Tickets available on: http://www.portalen.dk/?event=comedy-zoo-on-tour-2

(Wednesday) April 26, 2017

Comedy Zoo On Tour @Portalen

Portalen Portalen 1 Greve, Denmark

Suggestion of event:

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af...

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet
Ringsted Kongrescenter

See all information

Suggestion of event:

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af...

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet
Grønnegades Kaserne Kulturcen...

See all information

Suggestion of event:

Black Tiger Sex Machine at Sou...

Black Tiger Sex Machine at Soundstage w/ Dabin & Kai Wachi
Baltimore Soundstage

See all information