Frida Ånnevik / Tou Scene

Frida Ånnevik / Tou Scene Folder

(Thursday) February 16, 2017 - 20:00

Tou Scene - Kvitsøygt 25 (Map)

11 people attended

Report event

DESCRIPTION

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar er spådd til å være på vei mot å bli en av de store norske. Hun ble øyeblikkelig et navn å regne med etter slippet av debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010. Med hennes unike stemmen og de originale tekstene overbeviste hun både kritikerne og et bredt publikum. Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestelister i alt fra Lydverket til Vårt Land. Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen, vunnet en rekke kulturpriser og vært nominert til Spellemannsprisen i kategorien nykommer og vise. I 2014 vant hun også Spellemannprisen i kategorien tekstforfatter for albumet «Ville Ord».

I vinter kan du oppleve Frida live når hun legger ut på turné sammen med sitt fremragende band. Med seg i bagasjen har hun blant annet sitt tredje album ”Her bor” som ble sluppet i september 2016. For dette ble hun nok en gang møtt av et jublende presse-Norge og høstet blant annet terningkast 5 i Dagbladet, Dagsavisen, Oppland Arbeiderblad og Hamar Arbeiderblad. Hun ble i tillegg omtalt som en fornyer innen både viser og pop.

Selv gleder hun seg aller mest til å besøke landets kriker og kroker:
”Det er fryktelig stas å gi ut plate, og enda mer stas er det å få dra ut og spille låtene live og se hva som skjer med dem da. Det er fint å få sjekka om publikum i Bergen ler av de samme tinga som publikum på Ullensaker, om noen i Haugesund har mista noe i det siste, om noen fortsatt husker teksten på Strået og om noen har gifta seg til Vant til stemmen din siden sist. Jeg gleder meg!”

Tickets available on: http://www.linticket.no/page/no/15/-/9626

(Thursday) February 16, 2017

Frida Ånnevik / Tou Scene

Tou Scene Kvitsøygt 25 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

Farvel til Eddy Bellegueule

Farvel til Eddy Bellegueule
Tou Scene

See all information

Suggestion of event:

TORO y MOI, The Mattson 2

TORO y MOI, The Mattson 2
The Badlander

See all information