Bryan Adams Afterparty lør: Stisema & Einaras // Terminalen

Bryan Adams Afterparty lør: Stisema & Einaras // Terminalen Folder

(Saturday) February 11, 2017 - 22:00

Terminalen Byscene - Keiser Wilhelmsgate 6 (Map)

14 people attended

Report event

DESCRIPTION

​Bli med på den morsomme festen for artister og publikum i forlengelsen av den Bryan Adams-konserten. Det blir underholdning og feiring til de sene nattetimer i godt selskap på Terminalen. Lørdag 11. februar står Stisema og Einar Sax på scena på etterfesten.

STISEMA er blitt ett godt kjent navn i den norske klubb scenen. 2016 har vært et travelt år, der han blant annet har delt scene med selveste Tiësto på et utsolgt USF Verftet, The Magician og Lost Frequencies, Sam Feldt, 99 Souls og CLMD. Han spiller jevnlig på klubber i London, besøkt klubber på kryss og tvers av vårt langstrakte land, og spilt for flere tusen mennesker i Hemsedal, der han er resident på Stavkroa Nattklubb. Han varmet også opp for Kygo på Kygo Hotel under Bergenfest 2015.

10. juni slapp han også sin debut singel; ‘Hold On’ sammen med Es May på vokal, som ble en sommerfavoritt hos mange. Etter 2 uker, var den blitt avspilt over 200.000 ganger, nådd 1. plass på Viral Norway på Spotify, og listet på flere radiostasjoner.Den kan du høre her: http://spoti.fi/1rg5aZWEtter bare 3 måneder rundet den hele 1 million avspillinger totalt.

I september ble 'Hold On, The Remixes EP' sluppet, der flere fort ble supportet av navn som Martin Garrix, Madison Mars og Two Friends.

Like før jul slapp han også en remix av Robyn’s klassiker ‘Dancing On My Own’, som på bare 14 dager nærmet seg 100k totale avspillinger, og blitt listet på Kiss Norge.
Sommeren 2016 har han vært fullbooket, der bla Skral Festival i Grimstad, Stavernfestivalen, Library Club i London og Pink Champagne på øya Hvar i Kroatia er noen av stedene han har besøkt. I tillegg til utsolgt show på bla Studenthuset Meieriet i Sogndal.
I tillegg til en bereist og travel DJ, har han også eget radioshow på en av norges største radiokanaler; Kiss Norge hver fredag og lørdag kl 21!

Spotify: http://spoti.fi/2i7WvIT
Facebook: https://www.facebook.com/stisema
Soundcloud: https://www.soundcloud.com/stisema
Tour Dates: https://www.bandsintown.com/stisema
Snapchat: stisema

Einaras Sax: (Live Saxofon)
Einaras Sax er en ambisiøs og nyskapende saksofonist fra Litauen.
Han har med sin saksofon dratt opp stemningen på klubber og festivaler i sitt hjemland i årevis. Mars '16 flyttet han til Norge, og kom i kontakt med STISEMA. Det ble 100% klaff fra første stund, og har siden turnert landet rundt og spilt sammen!
Einaras' favoritt sjangere å spille til House, Deep House, Electronica, men også Jazz, Funk og mange andre.
https://www.facebook.com/EinarasSax
Instagram: Einarassax
Snap: einarassax

Dørene åpner kl 22
Konsertstart ca kl 00
ID: 20

Pris: 100,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2132-bryan-adams-afterparty-lor-stisema-einaras-sax-terminale

Tickets available on: https://tikkio.com/tickets/2132-bryan-adams-afterparty-lor-stisema-einaras-sax-terminale

(Saturday) February 11, 2017

Bryan Adams Afterparty lør: Stisema & Einaras // Terminalen

Terminalen Byscene Keiser Wilhelmsgate 6 Ålesund, Norway

Suggestion of event:

Haberlandt & Thomas

Haberlandt & Thomas
Alte Feuerwache Mannheim

See all information