Bad Afro Anniversary Party at Loppen

Bad Afro Anniversary Party at Loppen Folder

(Saturday) November 05, 2016 - 21:00

Musik Loppen - Sydområdet 4B, 1. sal (Map)

208 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Slut med at være teenager. Bad Afro Records fylder 20 år, og det skal fejres denne lørdag aften i begyndelsen af november, hvor BABY WOODROSE, NARCOSATANICOS og TELSTAR SOUND DRONE er på plakaten.

Der er 200 gratis øl fra klokken 21.00, og de første 100 gæster får en gratis Baby Woodrose vinyl 7” med de to eksklusive sange Breaking The Spell og ESP. Denne single bliver ikke tilgængelig i butikkerne eller online og bliver et oplagt samlerobjekt.
???????????????????????????????????????
Med sloganet Pushing Scandinavian Rock to the Man! begyndte Bad Afro at udgive vinyler i 1996 og siden fulgte udgivelser med The Nomads, The Flaming Sideburns, The Hellacopters, Spids Nøgenhat, Turbonegro, Baby Woodrose, 22 Pistepirkko, On Trial og mange, mange flere nordiske navne. De sidste 10 år har hovedsageligt budt på psych relaterede udgivelser, men ellers har den også stået på garage rock, punk, surf, soul og sågar glam rock gennem årene.

Baby Woodrose udsendte den første single på Bad Afro helt tilbage i 2002 og er dermed selvskrevet på en aften som denne. Lorenzo Woodrose og Co. har siden udgivet 10 albums på Afroen, hvis man regner live albums og opsamlinger med. De har såmænd også en ny plade på vej og mon ikke de spiller en del sange fra Freedom, der udkommer 16. september.

Narcosatanicos fra Aarhus udgiver deres andet album dagen før jubilæet, der således også fungerer som release party i København for den nye skive. I den forbindelse spiller de et helt sæt, så de har god tid til at smadre alle publikums sanser. Narcosatanicos lyder som hvis man ved et uheld kom til at åbne døren til helvede og deres eksperimenterende noise rock har ikke mange ligesindede på disse breddegrader.

Telstar Sound Drone udgav deres andet album Magical Solutions To Everyday Struggles tilbage i marts. Et herligt klaustrofobisk og lettere paranoidt album der blander psykedelisk rock, shoegaze og drone på en betagende måde, hvor de kan få hele lydbilledet til at sitre og nærmest stå stille, mens de udsyrede guitarer og de svævende vokaler omfavner lytteren.
???????????????????????????????????????
Døre: 21:00 // Koncertstart: 22:00
Entré: 135kr. // Forsalg: http://burl.nu/3di74q
http://badafro.dk
http://loppen.dk/kalender/bad-afro-20-years-anniversary-party
???????????????????????????????????????

Tickets available on: http://burl.nu/3di74q

(Saturday) November 05, 2016

Bad Afro Anniversary Party at Loppen

Musik Loppen Sydområdet 4B, 1. sal Christiania, Denmark

Suggestion of event:

Årets Kock - Final

Årets Kock - Final
Malmö Arena

See all information

Suggestion of event:

Klub Avantgarde: Toner fra Jus...

Klub Avantgarde: Toner fra Justin Bieber // Soma & Lil
Spillestedet Stengade

See all information

Suggestion of event:

JigsMusic Presents: Skyfoot / ...

JigsMusic Presents: Skyfoot / Brian Mailhot at Penuches Manchester
Penuche's on Hanover

See all information