ROCKSTADT EXTREME FEST - INDOOR EDITION, Brasov

ROCKSTADT EXTREME FEST - INDOOR EDITION, Brasov Folder

(Friday) October 21, 2016 - 16:00

Brasov, Romania - (Map)

457 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Rockstadt Extreme Fest isi extinde orizonturile si pune bazele primei editii INDOOR, festival ce va avea loc in perioda 21-22 octombrie, 2016 in Brasov, ENSLAVED - The Spinning Wheel Ritual - si NE OBLIVISCARIS fiind primele nume confirmate.

Abonamentele au fost puse in vanzare in retea nationala via Bilete.ro si Eventim, primele 300 de abonamente fiind disponibile la pretul de 100 de lei. In Brasov, biletele se pot gasi la club Rockstadt.

Nu vor exista bilete pe zile!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/491878817686374/

Online, biletele pot fi achizitionate la urmatoarele linkuri:

Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rockstadt-extreme-fest-2016-brasov-club-kruhnen-musik-halle-428764/event.html
Bilete.ro: http://www.bilete.ro/festival-rockstadt-extreme-fest-indoor-2016

Abonamentele pot fi achizitionate inclusiv din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis!

Dupa trei showuri sold out desfasurate in Londra, ENSLAVED 25 va ajunge si in Romania pentru a aniversa 25 de ani de cariera, iar setul 'Spinning Wheel Ritual' va fi principalul obiectiv al acestui concert.

'Spinning Wheel Ritual' este insumarea celui mai recent capitol din istoria Enslaved, iar natura sa progresiva va fi centrul scenei, albumele 'Vertebrae', RIITIIR' si 'In Times' fiind prezentate pentru prima data impreuna. Obiectivul va fi o reimaginare - dorinta trupei de a fi urmarita intr-o noua lumina si interpretare.

Invitat special, alaturi de ENSLAVED, va fi una din cele mai apreciate si totodata controversate trupe ale momentului, grupul australian NE OBLIVISCARIS.

Concertand pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2015, NE OBLIVISCARIS a devenit intre timp o trupa ce nu mai are nevoie de introducere, reactiile la nivel international fiind realmente coplesitoare.

Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.

Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest - Indoor Edition - isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.

Tickets available on: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rockstadt-extreme-fest-2016-brasov-club-kruhnen-musik-halle-428764/event.html

(Friday) October 21, 2016

ROCKSTADT EXTREME FEST - INDOOR EDITION, Brasov

Brasov, Romania Brasov, Romania

Suggestion of event:

ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 -...

ROCKSTADT EXTREME FEST 2016  - 11-14 AUGUST - OFFICIAL EVENT
Rockstadt Extreme Fest

See all information

Suggestion of event:

Rockstadt Extreme Fest 2017: 1...

Rockstadt Extreme Fest 2017: 10-13 August | Official Event
Rockstadt Extreme Fest

See all information

Suggestion of event:

Os MARVADOS - 11 de agosto no ...

Os MARVADOS - 11 de agosto no Villa Country (show de lançamento)
Villa Country

See all information