Tulipa Ruiz (BRA)

Tulipa Ruiz (BRA) Folder

(Saturday) September 17, 2016 - 21:00

Global Copenhagen - Nørre Allé 7 (right next to Sankt Hans Torv) (Map)

20 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Tulipa Ruiz’ vidtfavnende stemme er i front, når hendes orkester bevæger sig mellem dvælende ballader og glædesudbrud af svingende brasilianske rytmer.

OBS! Koncerten indgår i en koncertrække med fokus på ny brasiliansk musik. Koncertrækken byder på Metá Metá, Renata Rosa, Tulipa Ruiz og Moreno Veloso. Opnå rabat ved køb af billet til alle 4 koncerter. For billetter: https://goo.gl/yx9Ji2

???????????????????????????????

Den brasilianske musikscene har de seneste år sprudlet. Det kan nu for alvor mærkes i Europa, hvor bølgen af brasilianske lyde er skyllet ind. Fra eksperimenterende avantgarde jazz til sambapop til traditionel afro-brasiliansk musik.

I bølgen er der en markant række af formidable og succesfulde kvindelige solister, fra Karia Ritas popsamba, til den mere eksperimenterende Céu, der gæstede Global tidligere på året. Tulipa Ruiz skriver sig ind i rækken af nyere kvindelige sangere, der rundet af den brasilianske musikarv, laver eminent popmusik.

Tulipa Ruiz spiller gribende koncerter. I front er hendes stærke og vidtfavnende stemme, samt hendes smittende glæde ved musikken, der påvirker såvel publikum som hendes ensemble, bestående af fire dygtige musikere.

Sammen bevæger de sig igennem melodiøse numre, langsomme og dvælende ballader, der finder kraft og temposkift i glædesudbrud af svingende brasilianske rytmer.

Tulipa Ruiz’ repetoire har udviklet sig fra tankefuldt og smukt komponeret popmusik til hendes seneste album, Dancê, der som titlen indikerer er en hyldest og en opfordring til at danse. Et imperativ der, når musikkens rytmer først går i gang, er svært ikke at overholde.

Selv beskriver Tulipa Ruiz musikken på sin seneste plade “som noget man lytter til med sin krop.” Det er først kroppen, der skal mærke musikken “og derefter sjælen.” Rolling Stones placerede Dancê på en fjerde plads over sidste års bedste latinamerikanske udgivelse og skrev, at ”Tulipa sætter sin indre danser fri i en funky hyldest til 70erne.”

Når Tulipa Ruiz til september gæster Global, bliver det en fest af brasilianske rytmer og funky basgange, men man vil også møde det dvælende og melodiøse, der giver plads til Ruiz’ enestående stemme.

???????????????????????????????

Døre kl. 20 / Koncert kl. 21

Billetter i forsalg: 120 kr. (inkl. gebyr):
https://www.billetlugen.dk/da/event/tulipa-ruiz-bra/billetter
Pris i døren: 120 kr. / Studerende: 100 kr.

Tickets available on: https://www.billetlugen.dk/da/event/tulipa-ruiz-bra/billetter

(Saturday) September 17, 2016

Tulipa Ruiz (BRA)

Global Copenhagen Nørre Allé 7 (right next to Sankt Hans Torv) Copenhagen, Denmark

Suggestion of event:

Byens Lyd Release

Byens Lyd Release
Spillestedet Stengade

See all information

Suggestion of event:

Die Rötzz - Sick Thoughts - T...

Die Rötzz - Sick Thoughts - The Monoliths
Spillestedet Stengade

See all information

Suggestion of event:

Asphyx plus guests at The Unde...

Asphyx plus guests at The Underworld
The Underworld Camden

See all information